Om oss

Kundaliniyoga Institutet startades 2008 och har i egen regi erbjudit utbildningar och fördjupningsmöjligheter i kundaliniyoga sedan dess.

Alla våra utbildningar och fördjupningsmöjligheter är unika i sitt slag och håller hög standard. De är internationellt certifierade enligt Yoga Alliance och KRI – Kundalini Research Institutet samt The International School of Sat Nam Rasayan.

 

Alla våra lärare har mångårig erfarenhet av kundaliniyogan i sina egna liv och har gedigen erfarenhet av att utbilda lärare. Sedan år 2000 har våra huvudlärare utbildat drygt 900 lärare. Alla i teamet är internationellt certifierade kundaliniyogalärare samt Teacher Trainers enligt The Aquarian Academy.

Vår vision

Vår vision är att vara en länk till förståelsen av att vi alla kan och bör bidra till att skapa en värld där alla får utrymme att vara den unika människa var och en är. Där alla uppmuntras att leva sin fulla potential i vacker samklang med sin omgivning, med sina medmänniskor och naturen. Vi strävar aktivt efter att bidra till ett klokt och kärleksfullt nyttjande av Jordens resurser.
 
Vår vision är att alla skall ha möjligheten att leva sitt liv i skönhet, trygghet och glädje. Att var och en har tillgång till sin egen inre stabilitet och upplevelse av att kropp, sinne och själ hänger samman.
 
Vår vision är att kundaliniyogan som teknik i all enkelhet skall finnas tillgänglig för alla. För alla åldrar i alla faser av livet. Inom alla delar av samhället och i vars och ens vardagsliv.

Sofia_2

Bloggen