Sacred Rest Yoga Retreat i Toscana

Sacred Rest Yoga Retreat Italien

Den djupaste av återhämtningar på den vackraste av platser!

 

I denna italienska natursköna och avskilda dalgång bjuds du in till vår vecka fylld av skön yoga och effektiva meditationer, vegetarisk hemlagad och närodlad mat, samtal och undervisning – allt i en avkopplande och vilsam atmosfär. Våra dagar varvas av återhämtande stunder tillsammans och välgörande tid bara för dig. Vi tar del av naturen runtomkring oss, badar i poolen eller forsen, och njuter av allt som platsen har att erbjuda. 

 

Du kommer att få undervisning om den ädla konsten att vila. Vila ser så olika ut. Vad innebär vila för den fysiska kroppen? Vad är vila för sinnet? Vilar du på rätt sätt? För den rätta aspekten av dig? Vila är i sanning en konst. Detta och mycket mer kommer du att få både utforska och uppleva under våra dagar tillsammans.

 

Med dig hem har du yogiska redskap och tänk att integrera i ditt vardagsliv – allt för att den Sanna Återhämtningen ska få fortsätta att slå rot och leva vidare i ditt liv.

Anmäl dig senast 31 januari 2023 och få Early Bird-pris (4 950 kr)
(From. 1 februari gäller 5 700 kr)

 

img_5920

Information

Datum

26 juni - 1 juli 2023

Plats

Le Pianore i Italien

Kostnad

Kurs 5 700 SEK/NOK | 570 Euro
Kost & logi /person 

Trebäddsrum 435 €

Tvåbäddsrum 510 €

Enkelrum 685 €

Kostnad för resa tillkommer.

Lärare - en erfaren duo

Retreates lärare Maja och Viveka har utbildat, rest och undervisat tillsammans i över 20 år.  Bägge har yogan djupt integrerade i sina liv och brinner för att bidra med närvaro och frid i en allt mer krävande värld. De ser så fram emot att få välkomna dig till denna vecka!