Kirtan Kirya är Ninas go to-meditation!

Nina lät sig omfamnas av Kirtan Kriya!


Kirtan kriya var min första 40-dagars meditation och likaså den första ledda meditation som jag prövade. Den omfamnade mig totalt, tog mig med storm och jag blev förälskad i kundaliniyoga! Vilken otrolig upplevelse det var! 


Att beskriva en meditation är en innerlig och personlig upplevelse, inte alltid så lätt att sätta ord på.


Min upplevelse lyfte mig, expanderade insidan och bar genom dagen och jag längtade till nästa tillfälle. Det var en känsla bortom allt jag upplevt och samtidigt så välbekant, en känsla av samhörighet! Mantrat tillsammans med fingerrörelserna och ögonfokus, skapade magi och ljus i mig.


Senare läste jag om Kirtan Kriyans effekter och upptäckte den forskning som gjorts. 🙏
Kirtan kriya är en meditation som följer mig och som jag ständigt återkommer till.

 

Skulle varmt vilja rekommendera dig att prova Kirtan Kriya! Här hittar du instruktioner!