Om oss

Kundaliniyoga Institutet startades 2008 och har i egen regi erbjudit utbildningar och fördjupningsmöjligheter i kundaliniyoga sedan dess.

Alla vĂ„ra utbildningar och fördjupningsmöjligheter Ă€r unika i sitt slag och hĂ„ller hög standard. De Ă€r internationellt certifierade enligt Yoga Alliance och KRI – Kundalini Research Institutet samt The International School of Sat Nam Rasayan.

 

Alla vÄra lÀrare har mÄngÄrig erfarenhet av kundaliniyogan i sina egna liv och har gedigen erfarenhet av att utbilda lÀrare. Sedan Är 2000 har vÄra huvudlÀrare utbildat drygt 900 lÀrare. Alla i teamet Àr internationellt certifierade kundaliniyogalÀrare samt Teacher Trainers enligt The Aquarian Academy.

VĂ„r vision

VÄr vision Àr att vara en lÀnk till förstÄelsen av att vi alla kan och bör bidra till att skapa en vÀrld dÀr alla fÄr utrymme att vara den unika mÀnniska var och en Àr. DÀr alla uppmuntras att leva sin fulla potential i vacker samklang med sin omgivning, med sina medmÀnniskor och naturen. Vi strÀvar aktivt efter att bidra till ett klokt och kÀrleksfullt nyttjande av Jordens resurser.
 
VÄr vision Àr att alla skall ha möjligheten att leva sitt liv i skönhet, trygghet och glÀdje. Att var och en har tillgÄng till sin egen inre stabilitet och upplevelse av att kropp, sinne och sjÀl hÀnger samman.
 
VÄr vision Àr att kundaliniyogan som teknik i all enkelhet skall finnas tillgÀnglig för alla. För alla Äldrar i alla faser av livet. Inom alla delar av samhÀllet och i vars och ens vardagsliv.

Sofia_2

Bloggen