MĂ„nadens yogi - Anne-Heidi

Anne-Heidi BĂžhn, Vormsund

Gick yogalĂŠrerutdanningen i Norge 2017-2019

 

 • BerĂ€tta vem du Ă€r och hur din yoga ser ut idag!
  Jeg driver mitt eget foretak som yogalĂŠrer og gestaltterapeut hvor jeg underviser daglig i yoga og har terapeutiske samtaler ved siden av. Yoga er pĂ„ mange mĂ„ter blitt en livsstil og jeg starter dagen min med yoga og nĂŠrvĂŠr til meg selv pĂ„ yogamatta. 
 • Vad var det som gjorde att du valde just vĂ„r yogalĂ€rarutbildning?
  Jeg hadde hĂžrt mye positivt om lĂŠrerne Viveka og Maja og etter en telefonsamtale med Maja, ble jeg overbevist. For meg spilte det ogsĂ„ en viktig rolle at utdanningen var 2 Ă„rig slik at jeg kunne fĂ„ tid til den fordypningen jeg Ăžnsket. At undervisningen var pĂ„ svensk, var ogsĂ„ fint for integreringen av kunnskapen. 
 • Vad kommer du sĂ€rskilt ihĂ„g frĂ„n utbildningen?
  I tillegg til at selve undervisningen var interessant og spennende, sĂ„ er det mĂžtene og samhĂžrigheten med medelevene og lĂŠrerne jeg husker best. Men jeg husker ogsĂ„ min egenprosess veldig godt og de endringer som skjedde underveis. 
 • Vad har utbildningen betytt för dig?
  Utdanningen har fĂžrst og fremst betydd mye for meg pĂ„ et personlig plan. Jeg har lĂŠrt meg selv Ă„ kjenne pĂ„ et dypere nivĂ„, fĂ„tt stĂžrre grad av ro og balanse i meg selv og sĂ„ har den Ă„pnet nye veier i livet mitt og gitt meg muligheten for Ă„ jobbe som yogalĂŠrer pĂ„ heltid. Jeg virkelig elsker Ă„ formidle denne fantastiske yogaretningen til mennesker som kommer til yogaklassene. 
 • Vad skulle du sĂ€ga till den som funderar om de ska gĂ„ utbildningen?
  Utdannelsen er en investering i deg selv og din egen helse. Her fÄr du muligheten til Ä utforske og utvikle sider ved deg selv, bÄde fysisk, mentalt og sjelelig, i et trygt miljÞ. Hvis du Þnsker Ä fordype deg i en helhetlig, autentisk og helsefremmende yoga, sÄ er dette utdanningen for deg. Det er en investering for livet som du ikke vil angre pÄ.

  Utdanningen rommer sÄ mye mer enn man tror. Her mÞter man lÊrere med troverdighet og nÊrhet som brenner for Ä formidle den yogiske teknologien ut til helt vanlige mennesker, noe som gjÞr utdanningen ekte og autentisk. SÄ her kan du enten gjÞre utdannelsen for din egen fordypnings prosess eller for Ä bli sertifisert yogalÊrer.