Månadens yogi - Anne-Heidi

Anne-Heidi Bøhn, Vormsund

Gick yogalærerutdanningen i Norge 2017-2019

 

 • Berätta vem du är och hur din yoga ser ut idag!
  Jeg driver mitt eget foretak som yogalærer og gestaltterapeut hvor jeg underviser daglig i yoga og har terapeutiske samtaler ved siden av. Yoga er på mange måter blitt en livsstil og jeg starter dagen min med yoga og nærvær til meg selv på yogamatta. 
 • Vad var det som gjorde att du valde just vår yogalärarutbildning?
  Jeg hadde hørt mye positivt om lærerne Viveka og Maja og etter en telefonsamtale med Maja, ble jeg overbevist. For meg spilte det også en viktig rolle at utdanningen var 2 årig slik at jeg kunne få tid til den fordypningen jeg ønsket. At undervisningen var på svensk, var også fint for integreringen av kunnskapen. 
 • Vad kommer du särskilt ihåg från utbildningen?
  I tillegg til at selve undervisningen var interessant og spennende, så er det møtene og samhørigheten med medelevene og lærerne jeg husker best. Men jeg husker også min egenprosess veldig godt og de endringer som skjedde underveis. 
 • Vad har utbildningen betytt för dig?
  Utdanningen har først og fremst betydd mye for meg på et personlig plan. Jeg har lært meg selv å kjenne på et dypere nivå, fått større grad av ro og balanse i meg selv og så har den åpnet nye veier i livet mitt og gitt meg muligheten for å jobbe som yogalærer på heltid. Jeg virkelig elsker å formidle denne fantastiske yogaretningen til mennesker som kommer til yogaklassene. 
 • Vad skulle du säga till den som funderar om de ska gå utbildningen?
  Utdannelsen er en investering i deg selv og din egen helse. Her får du muligheten til å utforske og utvikle sider ved deg selv, både fysisk, mentalt og sjelelig, i et trygt miljø. Hvis du ønsker å fordype deg i en helhetlig, autentisk og helsefremmende yoga, så er dette utdanningen for deg. Det er en investering for livet som du ikke vil angre på.

  Utdanningen rommer så mye mer enn man tror. Her møter man lærere med troverdighet og nærhet som brenner for å formidle den yogiske teknologien ut til helt vanlige mennesker, noe som gjør utdanningen ekte og autentisk. Så her kan du enten gjøre utdannelsen for din egen fordypnings prosess eller for å bli sertifisert yogalærer.