MĂ„nadens yogi - Sven

Sven H. Dyngeland, Bergen

Gick yogalÀrarutbildningen i Oslo 2019 - 2021

 

 

 • Vad var det som gjorde att du valde just vĂ„r yogalĂ€rarutbildning?
  Jeg fikk interessen for kundaliniyoga sommeren 2018 gjennom to bÞker jeg leste om kundaliniyoga. Jeg likte spesielt godt at kundaliniyoga inneholder meditasjon i hver klasse, det hadde jeg savnet i andre yogaformer jeg har prÞvd. Jeg meldte meg pÄ hos Kundaliniyoga Bergen samme hÞsten, og da var det gjort! Allerede neste hÞst meldte jeg meg pÄ lÊrerutdanningen.
 • Vad kommer du sĂ€rskilt ihĂ„g frĂ„n utbildningen?
  For meg var utdanningen helt fantastisk. Morgensadhana var et hĂžydepunkt, lĂŠren om Pusten og om Chakrasystemet var to andre hĂžydepunkter blant mange. Samholdet mellom elevene og nye bekjentskaper var veldig bra, og undervisningen var i en sĂŠrklasse!
 • Vad har utbildningen betytt för dig?
  Den har betydd mye bra i mitt liv, jeg tÄler mye mer stress og pÄkjenninger, er mer i en flyt i livet og har fÄtt bedre fysisk helse og Þkt vitalitet og intuisjon (har ikke vÊrt syk en eneste dag siden jeg begynte utdannelsen).
 • Vad skulle du sĂ€ga till den som funderar om de ska gĂ„ utbildningen?
  Da ville jeg sagt gÄ for det - du vil endre ditt liv til det bedre gjennom disse virkningsfulle teknikkene. Jeg ville og si at du fÄr igjen i forhold til det du gÄr inn med, du mÄ ta oppgavene pÄ alvor, gjÞre ditt beste og satse skikkelig, da fÄr du mye igjen for det!
 • Är det nĂ„got annat du vill lyfta kring utbildningen?
  Vi trenger alle den innsikten og virkningene denne utdanningen gir for Ä klare oss pÄ en god mÄte i en raskt skiftende og komplisert verden.
 • BerĂ€tta gĂ€rna lite kort om hur din yoga ser ut idag!
  Jeg underviser kundaliniyoga en kveld i uken pÄ Living Yoga i Bergen, i tillegg gÄr jeg selv til min lÊrer Merete Brandt hver tirsdag kveld pÄ Kundaliniyoga Bergen for selv Ä lÊre mer. Jeg mediterer hver dag, og prÞver Ä fÄ til en kriya i forkant av meditasjonen. Ofte blir det ikke tid nok til det og da blir det gjerne bare noen ryggfleks og en Sat Kriya i 3 minutter fÞr hoved meditasjonen. PusteÞvelser, og mantramusikk baker jeg inn i hverdagen pÄ jobb og ellers nÄr jeg finner noen ledige minutter, da tar jeg kanskje noen frosker ogsÄ :)