Månadens yogi - Sven

Sven H. Dyngeland, Bergen

Gick yogalärarutbildningen i Oslo 2019 - 2021

 

 

 • Vad var det som gjorde att du valde just vår yogalärarutbildning?
  Jeg fikk interessen for kundaliniyoga sommeren 2018 gjennom to bøker jeg leste om kundaliniyoga. Jeg likte spesielt godt at kundaliniyoga inneholder meditasjon i hver klasse, det hadde jeg savnet i andre yogaformer jeg har prøvd. Jeg meldte meg på hos Kundaliniyoga Bergen samme høsten, og da var det gjort! Allerede neste høst meldte jeg meg på lærerutdanningen.
 • Vad kommer du särskilt ihåg från utbildningen?
  For meg var utdanningen helt fantastisk. Morgensadhana var et høydepunkt, læren om Pusten og om Chakrasystemet var to andre høydepunkter blant mange. Samholdet mellom elevene og nye bekjentskaper var veldig bra, og undervisningen var i en særklasse!
 • Vad har utbildningen betytt för dig?
  Den har betydd mye bra i mitt liv, jeg tåler mye mer stress og påkjenninger, er mer i en flyt i livet og har fått bedre fysisk helse og økt vitalitet og intuisjon (har ikke vært syk en eneste dag siden jeg begynte utdannelsen).
 • Vad skulle du säga till den som funderar om de ska gå utbildningen?
  Da ville jeg sagt gå for det - du vil endre ditt liv til det bedre gjennom disse virkningsfulle teknikkene. Jeg ville og si at du får igjen i forhold til det du går inn med, du må ta oppgavene på alvor, gjøre ditt beste og satse skikkelig, da får du mye igjen for det!
 • Är det något annat du vill lyfta kring utbildningen?
  Vi trenger alle den innsikten og virkningene denne utdanningen gir for å klare oss på en god måte i en raskt skiftende og komplisert verden.
 • Berätta gärna lite kort om hur din yoga ser ut idag!
  Jeg underviser kundaliniyoga en kveld i uken på Living Yoga i Bergen, i tillegg går jeg selv til min lærer Merete Brandt hver tirsdag kveld på Kundaliniyoga Bergen for selv å lære mer. Jeg mediterer hver dag, og prøver å få til en kriya i forkant av meditasjonen. Ofte blir det ikke tid nok til det og da blir det gjerne bare noen ryggfleks og en Sat Kriya i 3 minutter før hoved meditasjonen. Pusteøvelser, og mantramusikk baker jeg inn i hverdagen på jobb og ellers når jeg finner noen ledige minutter, da tar jeg kanskje noen frosker også :)