Månadens yogi - Yvonne

Yvonne Rönnlund, Malax

Gick utbildningen i Vasa, Finland 2015-2017

 

Yvonne är en hängiven yogini, som för tillfället undervisar 3 klasser i veckan. Hon är också med som assistent på yogalärarutbildningen i Vasa. Hon finns på Instagram och har även en yogablogg.

 

 • Berätta lite kort om hur din yoga ser ut idag!
  Jag hemma med min 2 åriga son och gör min dagliga yoga tillsammans med honom och alla hans leksaker. Det funkar jättebra det också!
 • Vad var det som gjorde att du valde just vår yogalärarutbildning?
  Jag sökte febrilt efter en svenskspråkig yogalärarutbildning och år 2015 var er utbildning den enda svenskspråkiga i Finland så självklart valde jag den.
 • Vad kommer du särskilt ihåg från utbildningen?
  Att det var så enormt intressant, det kändes nästan heligt varje gång vi träffades. Och förstås den fina gemenskapen med alla fantastiska studiekamrater och lärare.
 • Vad har utbildningen betytt för dig?
  Den har förändrat mitt liv. Jag har sannerligen blivit en bättre version av mig själv på alla plan. Framförallt att kunna se på mig själv med snällare ögon och att jag kan vara min egen guru och följa hjärtat känns underbart. 
 • Vad skulle du säga till den som funderar om de ska gå utbildningen?
  Alla kan gå utbildningen om intresse finns. Man behöver absolut inte vara på något speciellt sätt för att delta. Kom som du är och hitta den du i sanning är. 
 • Är det något annat du vill lyfta kring utbildningen?
  Det är inte bara en utbildning, det är resa som leder dig till din själ och till ett liv som ger en tillfredsställelse som tror att man har svårt att nå på egen hand. Jag är så ofattbart tacksam för att jag fått ta del av dessa yogiska tekniker. Och söker du kompetenta lärare så är det denna utbildning du ska gå.

 

2018-09-20-00-28-27
276952087_3262001690790539_4898331410985450468_n