MĂ„nadens yogi - Yvonne

Yvonne Rönnlund, Malax

Gick utbildningen i Vasa, Finland 2015-2017

 

Yvonne Ă€r en hĂ€ngiven yogini, som för tillfĂ€llet undervisar 3 klasser i veckan. Hon Ă€r ocksĂ„ med som assistent pĂ„ yogalĂ€rarutbildningen i Vasa. Hon finns pĂ„ Instagram och har Ă€ven en yogablogg.

 

 • BerĂ€tta lite kort om hur din yoga ser ut idag!
  Jag hemma med min 2 Äriga son och gör min dagliga yoga tillsammans med honom och alla hans leksaker. Det funkar jÀttebra det ocksÄ!
 • Vad var det som gjorde att du valde just vĂ„r yogalĂ€rarutbildning?
  Jag sökte febrilt efter en svensksprÄkig yogalÀrarutbildning och Är 2015 var er utbildning den enda svensksprÄkiga i Finland sÄ sjÀlvklart valde jag den.
 • Vad kommer du sĂ€rskilt ihĂ„g frĂ„n utbildningen?
  Att det var sÄ enormt intressant, det kÀndes nÀstan heligt varje gÄng vi trÀffades. Och förstÄs den fina gemenskapen med alla fantastiska studiekamrater och lÀrare.
 • Vad har utbildningen betytt för dig?
  Den har förĂ€ndrat mitt liv. Jag har sannerligen blivit en bĂ€ttre version av mig sjĂ€lv pĂ„ alla plan. Framförallt att kunna se pĂ„ mig sjĂ€lv med snĂ€llare ögon och att jag kan vara min egen guru och följa hjĂ€rtat kĂ€nns underbart. 
 • Vad skulle du sĂ€ga till den som funderar om de ska gĂ„ utbildningen?
  Alla kan gĂ„ utbildningen om intresse finns. Man behöver absolut inte vara pĂ„ nĂ„got speciellt sĂ€tt för att delta. Kom som du Ă€r och hitta den du i sanning Ă€r. 
 • Är det nĂ„got annat du vill lyfta kring utbildningen?
  Det Àr inte bara en utbildning, det Àr resa som leder dig till din sjÀl och till ett liv som ger en tillfredsstÀllelse som tror att man har svÄrt att nÄ pÄ egen hand. Jag Àr sÄ ofattbart tacksam för att jag fÄtt ta del av dessa yogiska tekniker. Och söker du kompetenta lÀrare sÄ Àr det denna utbildning du ska gÄ.

 

2018-09-20-00-28-27
276952087_3262001690790539_4898331410985450468_n