Ritas två go to-meditationer!

Perspective and emotional balance och Sodarshan Chakra Kriya

 

"Perspective and emotional balance och Sodarshan Chakra Kriya är de favoriter som jag återkommer till igen och igen... Två meditationer av heeelt olika karaktär!"

 

PERSPECTIVE AND EMOTIONAL BALANCE

Klassisk växelandning, som jag faktiskt aldrig haft som sadhana trots att den är en sån favvo. Den plockar jag istället fram lite då och då, som när jag behöver skifta mitt tankemönster/humör, en re-set eller bara behöver stilla mig och få just - perspektiv och emotionell balans.

Den är så underbar att ha i bakfickan eftersom den:

  • fungerar på kort tid (från 3 min)
  • är enkel att göra och att minnas (andas in vänster näsborre, ut höger)
  • är så mjuk och i princip alltid går att göra till skillnad från min andra favoritmeditation:

 

SODHARSHAN CHAKRA KRIYA

Denna goding å andra sidan har återkommit som Sadhana i flera perioder. En riktig genomkörare som jobbar på så många plan och med så många tekniker i en och samma meditation, och du behöver vara DÄR! Det går liksom inte att smita sig igenom (inte för att jag nååågonsin smitit mig igenom en meditation )!

Jag tar fram den när jag känner att jag behöver:

  • kraft och stabilitet
  • klarhet och skärpa
  • minnas oändligheten i mig mitt i vardagens röra och praktikaliteter.

 

❤❤❤