Eleonor Fernerud

Teacher trainer

För Eleonor Ă€r yogan en kĂ€r vĂ€n, en trygg följeslagare som finns med i alla olika skeenden av livet. Hon brinner för utforskandet av yogans tekniker och hur de kan förfina livsupplevelse.

 

"Min yoga handlar mer och mer om helheten. Hur jag Àr som mÀnniska. Vilka spÄr lÀmnar jag efter mig. Hur tar jag hand om mig och det som finns runt mig."

 

Kontakt

Sociala medier

Instagram: @

Facebook: @

Kontakt

eleonor@kundaliniyogainstitutet.se

Externa lÀnkar

Mera om Eleonor

"Yogan Àr min bÀsta vÀn, en trygg följeslagare som finns med i alla olika skeenden av livet men mer stilla, varm och mjuk."

Yogan har gett mig verktyg för livet! Utan yogan vet jag inte vart jag skulle varit idag. Jag Àr oÀndligt tacksam och glad för det har hjÀlpt mig lÀka sÄr som jag hade med mig i livet. Yogan var till en början bÄde transformerande och smÀrtsam. Den skapade stor förÀndring och lÀkning i mitt liv vilket var vad jag sökte och lÀngtade efter. NÀr jag vÀl tog steget att lÀra mig mer om kundaliniyoga sÄ pÄbörjades en intensiv och transformerande period. Idag Àr yogan min bÀsta vÀn, en trygg följeslagare som finns med i alla olika skeenden av livet men mer stilla, varm och mjuk.

 

Jag minns inte den första yogaklassen jag deltog i, men det jag minns Ă€r att jag omgĂ„ende kĂ€nde att jag fick kunskaper som jag kunde omsĂ€tta i min egen vardag. Jag upptĂ€ckte att om jag gör detta sĂ„ hĂ€nder det nĂ„got pĂ„ insidan, jag mĂ„r bĂ€ttre, jag kĂ€nner mig bĂ€ttre och jag Ă€r gladare.

 

Jag Àlskar lÀrande i alla former, jag Àr nyfiken och vill prova och utforska. DÀrför har jag pÄbörjat nya universitetsstudier sÄhÀr efter 45, vilket Àr spÀnnande och en skillnad jÀmfört med under smÄbarnsÄren. Jag Àr en sann djurvÀn och kan tÀnka mig att arbeta med att rÀdda djur som far illa. Hundar stÄr mig vÀldigt varmt om hjÀrtat och för mig har alla djur speciellt vackra sjÀlar. Min familj Àr viktiga för mig och ger en plats av trygghet och energi.

elli1
elli4
elli3
elli
img_20220827_171156

Yogiskt CV

 • YogalĂ€rarutbildning Steg 1
  (2009-2011)
 • YogalĂ€rarutbildning Steg 2
  (2011-2013)
 • YogalĂ€rarutbildning Steg 3 (2016-)
 • Sat Nam Rasayan Steg 1
  (2007-2008)
 • Sat Nam Rasayan Steg 2
  (2010-2011)
 • GravidyogalĂ€rarutbildning Khalsa Way (2015)
 • Kundaliniyoga Terapiutbildning 3 moduler (2018-2019)
 • White Sound Gong utbildning (2016-2017)

Sagt om Eleonor

Eleonor Ă€r som gjord för att undervisa yoga. Hon gör det sĂ„ lĂ€tt och enkelt.  Och hennes gongspelande Ă€r magiskt - jag förflyttas till en annan plats.