Eleonor Fernerud

Teacher trainer

För Eleonor är yogan en kär vän, en trygg följeslagare som finns med i alla olika skeenden av livet. Hon brinner för utforskandet av yogans tekniker och hur de kan förfina livsupplevelse.

 

"Min yoga handlar mer och mer om helheten. Hur jag är som människa. Vilka spår lämnar jag efter mig. Hur tar jag hand om mig och det som finns runt mig."

 

Kontakt

Sociala medier

Instagram: @

Facebook: @

Kontakt

eleonor@kundaliniyogainstitutet.se

Mera om Eleonor

"Yogan är min bästa vän, en trygg följeslagare som finns med i alla olika skeenden av livet men mer stilla, varm och mjuk."

Yogan har gett mig verktyg för livet! Utan yogan vet jag inte vart jag skulle varit idag. Jag är oändligt tacksam och glad för det har hjälpt mig läka sår som jag hade med mig i livet. Yogan var till en början både transformerande och smärtsam. Den skapade stor förändring och läkning i mitt liv vilket var vad jag sökte och längtade efter. När jag väl tog steget att lära mig mer om kundaliniyoga så påbörjades en intensiv och transformerande period. Idag är yogan min bästa vän, en trygg följeslagare som finns med i alla olika skeenden av livet men mer stilla, varm och mjuk.

 

Jag minns inte den första yogaklassen jag deltog i, men det jag minns är att jag omgående kände att jag fick kunskaper som jag kunde omsätta i min egen vardag. Jag upptäckte att om jag gör detta så händer det något på insidan, jag mår bättre, jag känner mig bättre och jag är gladare.

 

Jag älskar lärande i alla former, jag är nyfiken och vill prova och utforska. Därför har jag påbörjat nya universitetsstudier såhär efter 45, vilket är spännande och en skillnad jämfört med under småbarnsåren. Jag är en sann djurvän och kan tänka mig att arbeta med att rädda djur som far illa. Hundar står mig väldigt varmt om hjärtat och för mig har alla djur speciellt vackra själar. Min familj är viktiga för mig och ger en plats av trygghet och energi.

elli1
elli4
elli3
elli
img_20220827_171156

Yogiskt CV

 • Yogalärarutbildning Steg 1
  (2009-2011)
 • Yogalärarutbildning Steg 2
  (2011-2013)
 • Yogalärarutbildning Steg 3 (2016-)
 • Sat Nam Rasayan Steg 1
  (2007-2008)
 • Sat Nam Rasayan Steg 2
  (2010-2011)
 • Gravidyogalärarutbildning Khalsa Way (2015)
 • Kundaliniyoga Terapiutbildning 3 moduler (2018-2019)
 • White Sound Gong utbildning (2016-2017)

Sagt om Eleonor

Eleonor är som gjord för att undervisa yoga. Hon gör det så lätt och enkelt.  Och hennes gongspelande är magiskt - jag förflyttas till en annan plats.