Elenor Öster

Teacher trainer - Stockholm

Elenor 'Saranraj' Öster brinner för att lĂ€ra ut verktyg som Ă€r görbara och som har avgörande effekt för en persons autonomi, ens egen möjlighet att pĂ„verka sitt mĂ„ende och upplevelsen av sig sjĂ€lv och vĂ€rlden.

 

"Min specialtet Àr att stÀrka, Äterbygga nervsystemet och mental ÄterhÀmtning, sammanflÀta vÀsterlÀndsk vetenskap med österlÀndsk visdom för psykisk hÀlsa."

Kontakt

Sociala medier

Instagram: @saranyoga

Facebook: @saranyoga

Kontakt

Telefon: +46 70 470 0323

E-post: info@saranyoga.se

Externa lÀnkar

www.saranyoga.se

www.dinpsykiater.nu

Mera om Saranraj

“Min drivkraft Ă€r min nyfikenhet – jag mĂ„ste bara fĂ„ lĂ€ra mig sĂ„ mycket jag kan i detta liv.”

Jag mötte yoga redan som 19-Ă„ring och det har sedan dess gett mig upplevelsen av att komma hem till mig sjĂ€lv. Det Ă€r obetalbart. Yoga och meditation ger mig bekrĂ€ftelse pĂ„ sĂ„ mĂ„nga av de upplevelser jag har av mig sjĂ€lv och omvĂ€rlden, jag fĂ„r –om Ă€n korta stunder– trygghet i mig sjĂ€lv. Även mitt arbete som lĂ€kare och specialist i psykiatri fĂ„r ett annat djup och mening.

2016 lÀttade jag och min fru, tillika businesspartner, ankar frÄn Stockholm och skapar ett rekreationscenter med yoga och meditation i det natursköna JÀmtland. Ett landsbygdsliv som berikar mer Àn ren livskraft frÄn den fantastiska energin som finns i naturen. HÀr har jag ocksÄ min privata psykiatrimottagning med alternativ inriktning med yoga och meditation för den som önskar.

 

Min drivkraft Ă€r min nyfikenhet – jag mĂ„ste bara fĂ„ lĂ€ra mig sĂ„ mycket jag kan i detta liv. SĂ€rskilt intressant finner jag konkreta Ă€mnen som psykiskt mĂ„ende, nervsystemet, hormonsystemet och döden. Samtidigt Ă€lskar jag att bara slĂ€ppa taget och falla in i ett mantra, lĂ„ta en mudra eller andningsteknik förflytta mig till varandet.

gbg2021sep31
gbg2021sep35
ylu_sthlm_03222

Yogiskt CV

 • YogalĂ€rarutbildning Steg 1
  (2012-2014)
 • YogalĂ€rarutbildning Steg 2
  (2015-2019)
 • Utbildning till LĂ€rarutbildare
  (2020-)
 • Sat Nam Rasayan
  (201­5-2016)
 • Childplay Yoga
  (2015)
 • White Sound Gong Med­itation Training (20­16-2017)
 • Overcoming Cold Depr­ession (2018)
 • Ordförande i SKY, Sv­eriges Kundaliniyoga­lĂ€rares Riksförbund (2017-2022)

SAGT OM SARANRAJ

Hon Àr en yogalÀrare med mycket hjÀrta, navelpunkt, och varm proffsighet. Saranraj gör sÄ mycket för andra mÀnniskor! Hon Àr busig, glad, skarp och vÀldigt hÀngiven, hon tummar inte pÄ det hon verkligen tror pÄ.