Elenor Öster

Teacher trainer - Stockholm

Elenor 'Saranraj' Öster brinner för att lära ut verktyg som är görbara och som har avgörande effekt för en persons autonomi, ens egen möjlighet att påverka sitt mående och upplevelsen av sig själv och världen.

 

"Min specialtet är att stärka, återbygga nervsystemet och mental återhämtning, sammanfläta västerländsk vetenskap med österländsk visdom för psykisk hälsa."

Kontakt

Sociala medier

Instagram: @saranyoga

Facebook: @saranyoga

Kontakt

Telefon: +46 70 470 0323

E-post: info@saranyoga.se

Externa länkar

www.saranyoga.se

www.dinpsykiater.nu

Mera om Saranraj

“Min drivkraft är min nyfikenhet – jag måste bara få lära mig så mycket jag kan i detta liv.”

Jag mötte yoga redan som 19-åring och det har sedan dess gett mig upplevelsen av att komma hem till mig själv. Det är obetalbart. Yoga och meditation ger mig bekräftelse på så många av de upplevelser jag har av mig själv och omvärlden, jag får –om än korta stunder– trygghet i mig själv. Även mitt arbete som läkare och specialist i psykiatri får ett annat djup och mening.

2016 lättade jag och min fru, tillika businesspartner, ankar från Stockholm och skapar ett rekreationscenter med yoga och meditation i det natursköna Jämtland. Ett landsbygdsliv som berikar mer än ren livskraft från den fantastiska energin som finns i naturen. Här har jag också min privata psykiatrimottagning med alternativ inriktning med yoga och meditation för den som önskar.

 

Min drivkraft är min nyfikenhet – jag måste bara få lära mig så mycket jag kan i detta liv. Särskilt intressant finner jag konkreta ämnen som psykiskt mående, nervsystemet, hormonsystemet och döden. Samtidigt älskar jag att bara släppa taget och falla in i ett mantra, låta en mudra eller andningsteknik förflytta mig till varandet.

gbg2021sep31
gbg2021sep35
ylu_sthlm_03222

Yogiskt CV

 • Yogalärarutbildning Steg 1
  (2012-2014)
 • Yogalärarutbildning Steg 2
  (2015-2019)
 • Utbildning till Lärarutbildare
  (2020-)
 • Sat Nam Rasayan
  (201­5-2016)
 • Childplay Yoga
  (2015)
 • White Sound Gong Med­itation Training (20­16-2017)
 • Overcoming Cold Depr­ession (2018)
 • Ordförande i SKY, Sv­eriges Kundaliniyoga­lärares Riksförbund (2017-2022)

SAGT OM SARANRAJ

Hon är en yogalärare med mycket hjärta, navelpunkt, och varm proffsighet. Saranraj gör så mycket för andra människor! Hon är busig, glad, skarp och väldigt hängiven, hon tummar inte på det hon verkligen tror på.