Nina Åbrandt

Administratör

Nina är institutets administratör, som trivs när det är ordning och reda. Hon arbetar med yoga på heltid, bland annat som yogalärare, skribent/författare och content kreatör.

 

"Jag älskar att dela med mig av korta, effektiva meditationstekniker! Inspirerar så mycket och ofta jag kan till att less is more och att även den allra minsta stund med djupa andetag gör skillnad."

Kontakt

Sociala Medier

Instagram: @ninaabrandt

Facebook: @ninasyogiska

Kontakt

nina@kundaliniyogainstitutet.se

Externa länkar

www.ninasyogiska.com

Mera om Nina

"Jag älskar att skriva och skapa content kring yoga!"

Jag har haft yogan med mig i två decennier. Jag får ibland frågan om varför jag började – jag kan inte riktigt svara på det. Det var inget märkvärdigt, det var bara något som jag skulle göra. Jag började hemma på vardagsrumsgolvet framför en yoga-DVD och läste alla böcker jag kom över. I flera år ägnade jag mig åt ashtanga-, hatha- och yinyoga, innan kundaliniyogan klampade in i mitt hjärta.

 

Jag brinner alldeles särskilt för att göra yogan tillgänglig, visa på hur den kan integreras i ett helt vanligt liv - och göra underverk! Jag har också utvecklat yogakoncept kring yoga för kvinnor och yoga för högkänsliga, samt gett ut tre böcker om yoga på eget förlag. Jag älskar att skriva och skapa content kring yoga!

 

Yogan är min röda tråd i livet, men jag kan inte heller leva utan natur. Jag tillbringar många timmar och mil i mina vandringskängor. Skogen är mitt andra hem (ofta med någon av våra hundar som sällskap). Rörelse överlag är en viktig ingrediens i mitt välmående. Jag styrketränar regelbundet och är särskilt förtjust i styrkelyft. Jag vill hjälpa min kropp att hålla hela livet, och ha roligt under tiden!

När jag inte rör på mig är jag en riktig soffpotatis, som tycker om när livet är enkelt och bekvämt. Fastnar onödigt lätt i serier och är en hängiven bänkidrottare när det kommer till Formel 1, skidåkning och friidrott. Läser också gärna (helst kriminalromaner) och bara älskar kanelbullar och choklad :)

Yogiskt CV

  • Yin- and Yang Yoga Teacher Training (2009)
  • Yogalärarutbildning Steg 1
    (2011-2013)
  • Yogalärarutbildning Steg 2
    (2018-)
  • Kundaliniyoga Terapiutbildning 3 moduler (2018-2019)
  • Kundalini Yoga Inner Chakra Healing Training (2020)
  • Overcoming Cold Depression Training (2021)

Sagt om Nina

Nina är en vis själ som vackert och mitt-i-prick sätter ord på tankar och upplevelser. Hon är trygghet, givmildhet och ljus samt inspirerar mig genom sin hängivenhet, uthållighet och närvaro.