Nina Åbrandt

Administratör

Nina Ă€r institutets administratör, som trivs nĂ€r det Ă€r ordning och reda. Hon arbetar med yoga pĂ„ heltid, bland annat som yogalĂ€rare, skribent/författare och content kreatör.

 

"Jag Àlskar att dela med mig av korta, effektiva meditationstekniker! Inspirerar sÄ mycket och ofta jag kan till att less is more och att Àven den allra minsta stund med djupa andetag gör skillnad."

Kontakt

Sociala Medier

Instagram: @ninaabrandt

Facebook: @ninasyogiska

Kontakt

nina@kundaliniyogainstitutet.se

Externa lÀnkar

www.ninasyogiska.com

Mera om Nina

"Jag Àlskar att skriva och skapa content kring yoga!"

Jag har haft yogan med mig i tvĂ„ decennier. Jag fĂ„r ibland frĂ„gan om varför jag började – jag kan inte riktigt svara pĂ„ det. Det var inget mĂ€rkvĂ€rdigt, det var bara nĂ„got som jag skulle göra. Jag började hemma pĂ„ vardagsrumsgolvet framför en yoga-DVD och lĂ€ste alla böcker jag kom över. I flera Ă„r Ă€gnade jag mig Ă„t ashtanga-, hatha- och yinyoga, innan kundaliniyogan klampade in i mitt hjĂ€rta.

 

Jag brinner alldeles sÀrskilt för att göra yogan tillgÀnglig, visa pÄ hur den kan integreras i ett helt vanligt liv - och göra underverk! Jag har ocksÄ utvecklat yogakoncept kring yoga för kvinnor och yoga för högkÀnsliga, samt gett ut tre böcker om yoga pÄ eget förlag. Jag Àlskar att skriva och skapa content kring yoga!

 

Yogan Àr min röda trÄd i livet, men jag kan inte heller leva utan natur. Jag tillbringar mÄnga timmar och mil i mina vandringskÀngor. Skogen Àr mitt andra hem (ofta med nÄgon av vÄra hundar som sÀllskap). Rörelse överlag Àr en viktig ingrediens i mitt vÀlmÄende. Jag styrketrÀnar regelbundet och Àr sÀrskilt förtjust i styrkelyft. Jag vill hjÀlpa min kropp att hÄlla hela livet, och ha roligt under tiden!

NĂ€r jag inte rör pĂ„ mig Ă€r jag en riktig soffpotatis, som tycker om nĂ€r livet Ă€r enkelt och bekvĂ€mt. Fastnar onödigt lĂ€tt i serier och Ă€r en hĂ€ngiven bĂ€nkidrottare nĂ€r det kommer till Formel 1, skidĂ„kning och friidrott. LĂ€ser ocksĂ„ gĂ€rna (helst kriminalromaner) och bara Ă€lskar kanelbullar och choklad :)

Yogiskt CV

  • Yin- and Yang Yoga Teacher Training (2009)
  • YogalĂ€rarutbildning Steg 1
    (2011-2013)
  • YogalĂ€rarutbildning Steg 2
    (2018-)
  • Kundaliniyoga Terapiutbildning 3 moduler (2018-2019)
  • Kundalini Yoga Inner Chakra Healing Training (2020)
  • Overcoming Cold Depression Training (2021)

Sagt om Nina

Nina Ă€r en vis sjĂ€l som vackert och mitt-i-prick sĂ€tter ord pĂ„ tankar och upplevelser. Hon Ă€r trygghet, givmildhet och ljus samt inspirerar mig genom sin hĂ€ngivenhet, uthĂ„llighet och nĂ€rvaro.