Nina Brorsson

Teacher trainer - Göteborg

I sin undervisning vill Nina bjuda på en upplevelse av inre närvaro och kontakt, en känsla av upptäckarglädje och ro. Hon älskar att se ljuset i en medmänniska väckas.

 

"Meditationen ligger mig varmt om hjärtat. Meditation, mantra, andningstekniker bär på en skatt, en outsinliga källa till utveckling och växt."

 

Kontakt

Sociala medier

Facebook: @nina.brorsson

Kontakt

ninabrorsson@hotmail.com

Externa länkar

t.ex. minhemsida.se

Mera om Nina

"Kundaliniyogan ger mig perspektiv, distans, glädje, inre rymd och expansion i livets utmaningar."

Kundaliniyogan kom in i mitt liv 2011 och föddes ur ett behov av ett skönare och mjukare liv. Ett liv med ryggproblem behövde tas om hand och yogan gjorde hela skillnaden för mig. Mitt liv tog en vändning jag inte kunnat föreställa mig. Att leva i full rörlighet utan smärta var helt nytt för mig och livet blev ju plötsligt fullt av möjligheter. Kundaliniyogan ger mig perspektiv, distans, glädje, inre rymd och expansion i livets utmaningar. Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv, vem jag är, mina mönster och präglingar. Om mina innersta önskningar och behov och växt, om att ta plats och hitta min plats.

 

Mitt första möte med kundaliniyogan var i meditation, Kirtan kriya, en känsla av igenkännande och lycka! Det är det som är det fina, att förstå att yogan verkligen är en förening i alla våra delar, att hitta styrka i det sköra, balans i det svajiga, stillhet i rörelsen och sammanhang i livets många dimensioner.

 

Yogalivet är så mycket ljus för mig och skapar styrka på så många plan. Närvaron och stillheten yogan skapar på insidan är lika viktig för mig som andetaget. Meditationen och andningen är dimensioner jag älskar att utforska, shunia och pranayam.

 

Jag älskar att hämta energi i naturen, i skogen och havet. Havsbadar året om med stor förtjusning. Min familj är meningen med livet, min stora glädje och innerliga kärlek. Min valda familj i vännerna är obeskrivligt viktiga och livsnödvändiga. Att vara tillsammans i tillit, nära och äkta är verkligen härligt bortom ord och som det är menat. Min favoritsutra  "Recognize that the other person is you."

ninab2
ninab7
ninab6

Yogiskt CV

 • Yogalärarutbildning Steg 1
  (2012 - 2014)
 • Yogalärarutbildning Steg 2
  (2019-2021)
 • Yogalärarutbildning Steg 3
  ( 2022-)
 • Khalsa Way gravidyogalärarutbildning (2015)
 • Sat Nam Rasayan Steg 1
  (2016-2018)
 • 21 stages of Meditation (2021)

Sagt om nina

Nina är varmhjärtad och tar sig alltid tid att lyssna till vad du har att säga, begrundar och kommer med upplyftande reflektioner. Du är alltid trygg och omhändertagen i Ninas sällskap, och så lagar hon fantastisk mat.