Nina Brorsson

Teacher trainer - Göteborg

I sin undervisning vill Nina bjuda pĂ„ en upplevelse av inre nĂ€rvaro och kontakt, en kĂ€nsla av upptĂ€ckarglĂ€dje och ro. Hon Ă€lskar att se ljuset i en medmĂ€nniska vĂ€ckas.

 

"Meditationen ligger mig varmt om hjÀrtat. Meditation, mantra, andningstekniker bÀr pÄ en skatt, en outsinliga kÀlla till utveckling och vÀxt."

 

Kontakt

Sociala medier

Facebook: @nina.brorsson

Kontakt

ninabrorsson@hotmail.com

Externa lÀnkar

t.ex. minhemsida.se

Mera om Nina

"Kundaliniyogan ger mig perspektiv, distans, glÀdje, inre rymd och expansion i livets utmaningar."

Kundaliniyogan kom in i mitt liv 2011 och föddes ur ett behov av ett skönare och mjukare liv. Ett liv med ryggproblem behövde tas om hand och yogan gjorde hela skillnaden för mig. Mitt liv tog en vÀndning jag inte kunnat förestÀlla mig. Att leva i full rörlighet utan smÀrta var helt nytt för mig och livet blev ju plötsligt fullt av möjligheter. Kundaliniyogan ger mig perspektiv, distans, glÀdje, inre rymd och expansion i livets utmaningar. Jag har lÀrt mig otroligt mycket om mig sjÀlv, vem jag Àr, mina mönster och prÀglingar. Om mina innersta önskningar och behov och vÀxt, om att ta plats och hitta min plats.

 

Mitt första möte med kundaliniyogan var i meditation, Kirtan kriya, en kÀnsla av igenkÀnnande och lycka! Det Àr det som Àr det fina, att förstÄ att yogan verkligen Àr en förening i alla vÄra delar, att hitta styrka i det sköra, balans i det svajiga, stillhet i rörelsen och sammanhang i livets mÄnga dimensioner.

 

Yogalivet Àr sÄ mycket ljus för mig och skapar styrka pÄ sÄ mÄnga plan. NÀrvaron och stillheten yogan skapar pÄ insidan Àr lika viktig för mig som andetaget. Meditationen och andningen Àr dimensioner jag Àlskar att utforska, shunia och pranayam.

 

Jag Ă€lskar att hĂ€mta energi i naturen, i skogen och havet. Havsbadar Ă„ret om med stor förtjusning. Min familj Ă€r meningen med livet, min stora glĂ€dje och innerliga kĂ€rlek. Min valda familj i vĂ€nnerna Ă€r obeskrivligt viktiga och livsnödvĂ€ndiga. Att vara tillsammans i tillit, nĂ€ra och Ă€kta Ă€r verkligen hĂ€rligt bortom ord och som det Ă€r menat. Min favoritsutra  "Recognize that the other person is you."

ninab2
ninab7
ninab6

Yogiskt CV

 • YogalĂ€rarutbildning Steg 1
  (2012 - 2014)
 • YogalĂ€rarutbildning Steg 2
  (2019-2021)
 • YogalĂ€rarutbildning Steg 3
  ( 2022-)
 • Khalsa Way gravidyogalĂ€rarutbildning (2015)
 • Sat Nam Rasayan Steg 1
  (2016-2018)
 • 21 stages of Meditation (2021)

Sagt om nina

Nina Ă€r varmhjĂ€rtad och tar sig alltid tid att lyssna till vad du har att sĂ€ga, begrundar och kommer med upplyftande reflektioner. Du Ă€r alltid trygg och omhĂ€ndertagen i Ninas sĂ€llskap, och sĂ„ lagar hon fantastisk mat.