Rita Callerström

Teacher trainer

Rita Àlskar yoga för att den kan ge sÄ mycket frihet. Inte minst för att det materiellt behövs knappt ingenting för att ta hand om sig sjÀlv och sitt liv och ÀndÄ skapar det sÄn transformation.

 

"Jag Àlskar att stötta mÀnniskor till att fÄ in yoga och meditation i vardagen. För mig har det gjort mycket att kÀnna att jag har tillgÄng till min egen practice och sjÀlvomhÀndertagande, och den kÀnslan vill jag gÀrna bidra med till andra!"

Kontakt

Sociala medier

Instagram: @ritaochyoga

Facebook: @rita.welander.73

Kontakt

+46 (0) 708815596

ritacallerstrom@gmail.com

Externa lÀnkar

Mera om Rita

"Jag Àlskar att via förmedlandet av yoga glÀnta pÄ dörren till nÄgot oÀndligt, ordlöst, stillsamt och sant."

Jag Àlskar att via förmedlandet av yoga glÀnta pÄ dörren till nÄgot oÀndligt, ordlöst, stillsamt och sant, sÄdant som det dagliga ekorrhjulet inte har utrymme för. Vi behöver det, den dÀr platsen inom oss. Téstunden efterÄt Àr ocksÄ viktig pÄ mina yogaklasser - paradoxalt nog, för jag Àr sjÀlv en rÀtt introvert typ, men jag Àlskar möten.

 

NĂ€r jag gjorde Kundaliniyoga första gĂ„ngen var det en tid i mitt liv dĂ„ jag precis hade hittat meditation och terapi via Osho. En hel vĂ€rld öppnade sig och jag ville göra ALLT som handlade om personlig utveckling för att hitta nĂ„gon form av inre frid som jag saknade dĂ„.  Jag började gĂ„ en gĂ„ng i veckan i HĂ€rnösand och kĂ€nde hur varje klass var som en djup inre resa som gjorde mig vĂ€ldigt gott och effekten rĂ€ckte hela veckan. Kundaliniyogan var annorlunda mot allt jag gjort innan, men jag kĂ€nde igen kĂ€nslan av att nĂ„got gĂ„r djupt och jag tyckte om det. Jag Ă€lskade den sköna, avslappnade och tillĂ„tande atmosfĂ€ren. Dessutom yogade jag pĂ„ mornarna innan jobbet och lokalen lĂ„g bredvid Flodins Bageri sĂ„ det doftade alltid nybakade bullar!

 

Senare berĂ€ttade jag för min syster lyriskt att det fanns en yogalĂ€rarutbildning som verkade sĂ„Ă„Ă„ bra, och hon svarade torrt: Men om du tycker den verkar sĂ„ himla bra, varför gĂ„r du inte bara den dĂ„? Jag hade sparat ihop pengar för att köpa en husvagn (tyckte det var en finfin idĂ©, istĂ€llet för att flytta hela tiden som jag gjorde dĂ„) men de fick gĂ„ till yogalĂ€rarutbildning istĂ€llet!”

rita

Yogiskt CV

  • YogalĂ€rarutbildning Steg 1 (2008-2010)
  • YogalĂ€rarutbildning Steg 2 (2011-2016)
  • Sat Nam Rasayan 1 (2018-)

Sagt om rita

Rita förenar lugn, trygghet och kraft. Med en underfundighet och finurlighet som fĂ„ kan hon leverera den mest filosofiska kunskap till jordnĂ€ra och gripbar.