Sofia Hahn

Teacher trainer - Sverige

Sofia älskar att tillhandahålla en trygg plats, ett skönt space för yogans tekniker så att människor ges chans att så frö till något nytt. Hon vill vara tillgänglig för frågor, funderingar och delning då det öppnar upp för inre tillväxt.

 

“Bland det bästa jag vet är arrangera ett retreat. Att erbjuda en vacker plats att bo på, god hälsosam mat, massor av yoga och meditation, egen tid samt chans att lära känna andra genom umgänge och delning.”

Kontakt

Sociala medier

Instagram: @sofiasyogaro

Facebook:  @sofiasyogaro

 

Kontakt

sofia@sofiayoga.se 

Externa länkar

Mera om Sofia

"Jag fastnade för yogan när jag insåg att kropp, hjärta, sinne och själ är sammanlänkade och att det finns ett djup i dig som håller och omfamnar allt det som är jag."

Jag fastnade för yogan när jag insåg att kropp, hjärta, sinne och själ är sammanlänkade och att det finns ett djup i dig som håller och omfamnar allt det det som är jag.  Att det finns ett space där allt räknas och får finnas. Där allt är ok. Det fick mig att känna lättnad, trygghet, hopp och frihet samt att i sanning lita på ljuset inom mig. 

 

Under den första yogaklass jag deltog i (som var många år innan jag hittade yogan på riktigt) somnade jag. I sömnen hörde jag att det var någon som snarkade högt och undrade vem det var. Det var inte förrän efteråt det gick upp för mig att det var jag!

 

Bland det bästa jag vet är arrangera retreat. Att få erbjuda en vacker plats att bo på, god hälsosam mat, massor av yoga och meditation. Fyllt med egen tid, men också chans att lära känna andra genom umgänge och delning.

Sofia_yoga_227
sofia8
sofia6
Sofia_2

Yogiskt CV

 • Yogalärarutbildning Steg 1 
  (2008-2010)
 • Yogalärarutbildning Steg 2
  (2011-2015)
 • Barnyogalärare (2012)
 • Sat Nam Rasayan Steg 1 (2013)
 • Sat Nam Rasayan Steg 2
  (2017)
 • Gravidyogalärare
  (2015)
 • Gravidyogalärare (2015)
 • 21 stages of Meditation (2018)

Sagt om sofia

Att få yoga med Sofia är en ytterligare dimension. Hennes tillåtande, förlåtande sätt gör att jag lyckas lägga prestationsångest åt sidan och känna att jag inte måste orka eller klara av mer. Jag blir lugn och avslappnad.