Sofia Hahn

Teacher trainer - Sverige

Sofia Àlskar att tillhandahÄlla en trygg plats, ett skönt space för yogans tekniker sÄ att mÀnniskor ges chans att sÄ frö till nÄgot nytt. Hon vill vara tillgÀnglig för frÄgor, funderingar och delning dÄ det öppnar upp för inre tillvÀxt.

 

“Bland det bĂ€sta jag vet Ă€r arrangera ett retreat. Att erbjuda en vacker plats att bo pĂ„, god hĂ€lsosam mat, massor av yoga och meditation, egen tid samt chans att lĂ€ra kĂ€nna andra genom umgĂ€nge och delning.”

Kontakt

Sociala medier

Instagram: @sofiasyogaro

Facebook:  @sofiasyogaro

 

Kontakt

sofia@sofiayoga.se 

Externa lÀnkar

Mera om Sofia

"Jag fastnade för yogan nÀr jag insÄg att kropp, hjÀrta, sinne och sjÀl Àr sammanlÀnkade och att det finns ett djup i dig som hÄller och omfamnar allt det som Àr jag."

Jag fastnade för yogan nĂ€r jag insĂ„g att kropp, hjĂ€rta, sinne och sjĂ€l Ă€r sammanlĂ€nkade och att det finns ett djup i dig som hĂ„ller och omfamnar allt det det som Ă€r jag.  Att det finns ett space dĂ€r allt rĂ€knas och fĂ„r finnas. DĂ€r allt Ă€r ok. Det fick mig att kĂ€nna lĂ€ttnad, trygghet, hopp och frihet samt att i sanning lita pĂ„ ljuset inom mig. 

 

Under den första yogaklass jag deltog i (som var mÄnga Är innan jag hittade yogan pÄ riktigt) somnade jag. I sömnen hörde jag att det var nÄgon som snarkade högt och undrade vem det var. Det var inte förrÀn efterÄt det gick upp för mig att det var jag!

 

Bland det bĂ€sta jag vet Ă€r arrangera retreat. Att fĂ„ erbjuda en vacker plats att bo pĂ„, god hĂ€lsosam mat, massor av yoga och meditation. Fyllt med egen tid, men ocksĂ„ chans att lĂ€ra kĂ€nna andra genom umgĂ€nge och delning.

Sofia_yoga_227
sofia8
sofia6
Sofia_2

Yogiskt CV

 • YogalĂ€rarutbildning Steg 1 
  (2008-2010)
 • YogalĂ€rarutbildning Steg 2
  (2011-2015)
 • BarnyogalĂ€rare (2012)
 • Sat Nam Rasayan Steg 1 (2013)
 • Sat Nam Rasayan Steg 2
  (2017)
 • GravidyogalĂ€rare
  (2015)
 • GravidyogalĂ€rare (2015)
 • 21 stages of Meditation (2018)

Sagt om sofia

Att fÄ yoga med Sofia Àr en ytterligare dimension. Hennes tillÄtande, förlÄtande sÀtt gör att jag lyckas lÀgga prestationsÄngest Ät sidan och kÀnna att jag inte mÄste orka eller klara av mer. Jag blir lugn och avslappnad.