Viveka Pasquier

Lead teacher trainer

Viveka Àr yogautövare sedan drygt 30 Är tillbaka med Sverige och vÀrlden som arbetsplats. Hon Àr grundare av Kundaliniyoga Institutet och Stockholm Kundaliniyoga Center och har utbildat yogalÀrare sedan Är 2000.

"Jag brinner för att bidra med mer kindness och nĂ€rvaro i tillvaron, jag Ă€lskar det terapeutiska samtalet och tycker att yogan ska vara tillgĂ€nglig för alla."

Kontakt

Sociala medier

Instagram: @vivekapasquier

Facebook: @yogamedviveka

Kontakt

+46 70 958 66 05

viveka@kundaliniyogainstitutet.se

Mera om Viveka

"Alla dessa gamla tekniker, mÀnniskans förmÄga att vara sÄ i synk med sin kropp och sitt sinne, jag bara visste att yogan skulle vara en del av mitt liv."

Jag har alltid Àlskat att röra pÄ mig, dansade och joggade mig igenom tonÄren och dÀr fann jag ocksÄ yogan. Jag började med hathayoga hemma pÄ golvet i mitt rum med hjÀlp av en bok frÄn biblioteket och var 15 Är. Alla dessa gamla tekniker, mÀnniskans förmÄga att vara sÄ i synk med sin kropp och sitt sinne, jag bara visste att yogan skulle vara en del av mitt liv.

 

Kundaliniyogan och jag fann varandra nĂ€r jag var i 24-Ă„rs Ă„ldern. Blev blixtförĂ€lskad i hela kittet; andningsteknikerna, mantrana, att vi sjöng och mediterade sĂ„ mycket, att det var bĂ„de tufft och mjukt
 Ett sĂ„nt bra sĂ€tt att ta hand om sig och samtidigt kunna hjĂ€lpa andra att fĂ„ ha det bĂ€ttre.

 

Min drivkraft Ă€r min lĂ€ngtan efter att fĂ„ bidra till att göra denna vĂ€rlden lite skönare, lite snĂ€llare. Mitt mĂ„tto Ă€r helt enkelt som Dalai Lama sĂ„ vackert uttrycker det: Kindness is my religion. Allt jag gör och förmedlar igenom yogan kretsar kring kĂ€rleksbudskapet. Att det blev just yogan som landande hem som plattform för mig att verka igenom för snart 30 Ă„r sedan, ja, det Ă€r jag dagligen tacksam för. Yogans hela vĂ€sen lyfter och berör och jag har förmĂ„nen att fĂ„ bevittna det pĂ„ daglig basis, bĂ„de i mig sjĂ€lv och i dem jag möter. 

 

NĂ€r jag inte levererar yoga, meditation, eller yogiska kunskaper Ă€lskar jag att trĂ€na - jogga Ă€r en favorit. Att gĂ„ lĂ„Ă„Ă„nga promenader. Gymmet fĂ„r sig gĂ€rna ett besök, oftast tidigt pĂ„ morgonen. Jag Ă€lskar havet sĂ„ om en strand eller kustlinje finns i nĂ€rheten dĂ„ Ă€r det dĂ€r jag Ă€r. Eller bredvid en gammal ek. Lika viktigt som hav och natur Ă€r min familj, mina nĂ€ra och kĂ€ra - och sĂ„ musik, film och böcker - och Frankrike förstĂ„s, mitt andra hemland!

biobild
img_91653

Yogiskt CV

 • YogalĂ€rarutbildning Steg 1
  (1997-1998)
 • YogalĂ€rarutbildning Steg 2
  (1998-2008)
 • YogalĂ€rarutbildning Steg 3 
  (2014-2017)
 • GravidyogalĂ€rare Conscious Pregnancy (2005)
 • GravidyogalĂ€rare & utbildare Khalsa Way (2015)
 • Sat Nam Rasayan Steg 1
  (1998-2000)
 • Sat Nam Rasayan Steg 2
  (2005-2009)
 • Sat Nam Rasayan - utbildare och healer (2000)
 • Lead teacher trainer Steg 1 
  (2010)
 • Lead teacher trainer Steg 2 
  (2014)
 • 21 Stages of Meditation Teacher Trainer (2018)
 • Mentor (2008)

Sagt om viveka

För mig Àr Viveka en representant av essensen i kundaliniyoga. Det absolut sjÀlvklara i att leva ett andligt liv, mitt i vÄr alldeles vanliga vardag.

Viveka is blessed with patience, kindness, and an intense intuitive knowingness. 

Viveka kan pÄ vackraste sÀtt kombinera hög fysisk intensitet och energi, med lugn, djup stillhet och nÀrvaro.