Vår yogalärarutbildning startar i Bergen, Umeå och Vasa i höst!

Vi startar i Bergen, Umeå och Vasa i september!

 

Det är lika härligt varje år att lansera vår tvååriga yogalärarutbildning. Det är med förväntan vi ser framemot att följa med på den resa, som startar i september, för var och en som påbörjar utbildningen. Yogalärarutbildningen är så mycket mer än att "bli yogalärare", vi vet att det också är en djupt utvecklande resa på det personliga planet.

Du fördjupar dig inte bara i yogan, det är också ett utforskande av livet och av att vara människa. Det är berörande på så många plan, ja, du lär känna dig själv på riktigt. Vi finns med i din utveckling - personlig coachning är en viktig del av utbildningen och vi brinner för att stötta dig i ditt växande.

Du är välkommen som du är, oavsett hur länge du yogat eller knappt yogat alls. Vi träffas under åtta långhelger (två per termin) och avslutar varje läsår med ett retreat på en vacker plats. Mellan träffarna jobbar du hemma med studiematerialet, yogar och mediterar - hela tiden peppad av lärarna och dina yogavänner på utbildningen. Funderar du på det ekonomiska och känner att det är ett hinder, erbjuder vi betalningsplan för att du ska känna att utbildningen verkligen är genomförbar för dig.

Sen är det du själv som bestämmer om du går utbildningen för att du vill bli yogalärare (och få en internationell certifiering) eller om du går den för din egen yogafördjupnings skull. Det ena är inte viktigare än det andra för oss!

 

Vasa start 15 - 18 september
Bergen start 22 - 25 september
Umeå start 29 september - 2 oktober
 

Läs mer här!