Yoga utbildningar i Stockholm

HĂ€r finns kundaliniyoga utbildningar bĂ„de för dig som Ă€r nyfiken och ny och för dig som Ă€r yogalĂ€rare och lĂ€ngtar efter fördjupning. För dig som yogat ett litet tag och vill lĂ€ra dig mer men lika mycket för dig som lĂ€ngtar tillbaka till yogarummet och kurskamrater. I Stockholm hittar du flera av vĂ„ra utbildningar.

 

Till oss kommer du precis som du Ă€r. Vi lever i en krĂ€vande vĂ€rld och de flesta av oss lĂ€ngtar efter ökad balans och vitalitet i livet. Vi lĂ€ngtar efter lugn och ro. Kom ihĂ„g att du inte behöver vara atlet för att platsa in pĂ„ en yogalĂ€rarutbildning, tvĂ€rtom, du behöver inte ens vara helt kry. YogalĂ€rarutbildningen Ă€r för mĂ„nga deltagare en biljett tillbaka till livet. En vĂ€g till lĂ€kning och sjĂ€lvkĂ€nnedom. Du kommer precis som du Ă€r och blir mött dĂ€r du Ă€r!

Kort om Kundaliniyoga Institutet

Kundaliniyoga Institutet startades 2008 och har i egen regi erbjudit utbildningar och fördjupningsmöjligheter i kundaliniyoga sedan dess.

Alla vĂ„ra utbildningar och fördjupningsmöjligheter Ă€r unika i sitt slag och hĂ„ller hög standard. De Ă€r internationellt certifierade enligt Yoga Alliance och KRI – Kundalini Research Institutet samt The International School of Sat Nam Rasayan.

 

Alla vÄra lÀrare har mÄngÄrig erfarenhet av kundaliniyogan i sina egna liv och har gedigen erfarenhet av att utbilda lÀrare. Sedan Är 2000 har vÄra huvudlÀrare utbildat drygt 900 lÀrare. Alla i teamet Àr internationellt certifierade kundaliniyogalÀrare samt Teacher Trainers enligt The Aquarian Academy.

PÄ gÄng