Yoga utbildningar i Stockholm

Här finns kundaliniyoga utbildningar både för dig som är nyfiken och ny och för dig som är yogalärare och längtar efter fördjupning. För dig som yogat ett litet tag och vill lära dig mer men lika mycket för dig som längtar tillbaka till yogarummet och kurskamrater. I Stockholm hittar du flera av våra utbildningar.

 

Till oss kommer du precis som du är. Vi lever i en krävande värld och de flesta av oss längtar efter ökad balans och vitalitet i livet. Vi längtar efter lugn och ro. Kom ihåg att du inte behöver vara atlet för att platsa in på en yogalärarutbildning, tvärtom, du behöver inte ens vara helt kry. Yogalärarutbildningen är för många deltagare en biljett tillbaka till livet. En väg till läkning och självkännedom. Du kommer precis som du är och blir mött där du är!

Kort om Kundaliniyoga Institutet

Kundaliniyoga Institutet startades 2008 och har i egen regi erbjudit utbildningar och fördjupningsmöjligheter i kundaliniyoga sedan dess.

Alla våra utbildningar och fördjupningsmöjligheter är unika i sitt slag och håller hög standard. De är internationellt certifierade enligt Yoga Alliance och KRI – Kundalini Research Institutet samt The International School of Sat Nam Rasayan.

 

Alla våra lärare har mångårig erfarenhet av kundaliniyogan i sina egna liv och har gedigen erfarenhet av att utbilda lärare. Sedan år 2000 har våra huvudlärare utbildat drygt 900 lärare. Alla i teamet är internationellt certifierade kundaliniyogalärare samt Teacher Trainers enligt The Aquarian Academy.

gång