Yoga utbildningar i Umeå

Här finns kundaliniyoga utbildningar både för dig som är nyfiken och ny och för dig som är yogalärare och längtar efter fördjupning. För dig som yogat ett litet tag och vill lära dig mer men lika mycket för dig som längtar tillbaka till yogarummet och kurskamrater. I Umeå hittar du ett urval av våra utbildningar.

 

Till oss kommer du precis som du är. Vi lever i en krävande värld och de flesta av oss längtar efter ökad balans och vitalitet i livet. Vi längtar efter lugn och ro. Kom ihåg att du inte behöver vara atlet för att platsa in på en yogalärarutbildning, tvärtom, du behöver inte ens vara helt kry. Yogalärarutbildningen är för många deltagare en biljett tillbaka till livet. En väg till läkning och självkännedom. Du kommer precis som du är och blir mött där du är!

Quisque nec turpis vitae diam congue vestibulum. Donec placerat nulla id interdum pretium. Nullam quis eleifend enim, ac vestibulum neque. Praesent ornare, est a venenatis malesuada, enim est mattis diam, eget euismod ipsum dolor ut metus. Proin ornare, quam nec elementum iaculis, orci dui facilisis nibh, et eleifend lorem ipsum eget mauris.

gång