The Intelligence of Kindness

Information

Datum

Torsdag 21 april

kl. 18:00-20.30

Plats

Online

Kostnad

580 kr 

Workshop + 40 dagars meditation

Den uppskattade online-workshopserien fortsÀtter!
Viveka vÀgleder dig mot ett kÀrleksfullare liv & bjuder in till 40-dagars transformation och meditation.

 

VÀrlden behöver Kindness. Vi behöver alla Kindness.

Att leva livet med SnĂ€llheten pĂ„ plats Ă€r efterstrĂ€vansvĂ€rt men definitivt svĂ„rt ibland. Vi fĂ„r lĂ€ra oss att vara snĂ€lla mot varandra men nĂ€r trycket Ă€r pĂ„ blir vi lĂ€tt villkorliga i vĂ„r omtanke. VĂ„ra egna behov hamnar först och vi glömmer bort vĂ„r nĂ€sta. Eller sĂ„ Ă€r det oss sjĂ€lva och omtanken om de egna behoven vi sĂ€tter Ă„t sidan. Kanske trycker vi undan det vi kĂ€nner och behöver. Ibland brister vi helt enkelt i snĂ€llheten med oss sjĂ€lva. 

 

SĂ„ hur ser din relation till din SnĂ€llhet ut? 

För att leva ett kĂ€rleksfullt liv behöver vi ge plats Ă„t SnĂ€llhetens tre pelare: Medvetenheten, Modet och MedkĂ€nslan. 

I dessa tvÄ workshops fÄr du lÀra dig massor om just din relation till din egen inre snÀllhet och dÀrför ocksÄ om dig sjÀlv. Vi ser pÄ hur medvetenheten, modet och medkÀnslan samspelar, behöver och boostar varandra. Allt för att generera Ànnu mera Kindness!

 

Workshop och 40 dagar tillsammans!

Viveka leder dig med varma och vana hĂ€nder in i upplevelsen av yogan, meditationen och sjĂ€lvreflektionen. Vi fortsĂ€tter sedan vĂ„r 40 dagars meditation pĂ„ 11 minuter tillsammans. Du blir stöttad och inspirerad under hela perioden. 

Kom som du Ă€r, riktigt van eller helt ovan. Du Ă€r vĂ€lkommen precis som du Ă€r – vĂ€nnerna, kollegan och grannen ocksĂ„!

 

Mod & MedkÀnsla

Sometimes you need to be cruel to be kind. SnĂ€llhet krĂ€ver mod. Att vara SnĂ€ll Ă€r inget mesigt eller undflyende. Det Ă€r rakt, starkt och pĂ„ samma gĂ„ng kĂ€rleksfullt – ibland det allra svĂ„raste. Hur ser din relation till den tuffa kĂ€rleken ut? Till den delen av dig som vet vad som behöver sĂ€gas eller göras, Ă€ven nĂ€r det Ă€r utmanande? Som stĂ„r upp för det som Ă€r sant i dig? Modet och medkĂ€nslan samverkar för att hjĂ€lpa oss att vara snĂ€lla mot bĂ„de oss sjĂ€lva och vĂ„r omgivning. Detta och massa mer utforskar vi under denna kvĂ€ll.

 

DETTA FÅR DU:

  • 1 workshop - live och inspelad
  • 8 meditationstillfĂ€llen - live och inspelade
  • Medlemskap i vĂ„r slutna FB-grupp
  • Möjlighet att stĂ€lla frĂ„gor till Viveka
  • Samvaro och support frĂ„n dina medresenĂ€rer
  • PDF med vĂ„rt yogapass och vĂ„r meditation
  • Redskap att anvĂ€nda i din vardag. Tips, tĂ€nk och övningar.
  • Stöd till att integrera yoga och meditation i din vardag
  • och mycket mer...

Recensioner om Workshop

Mona berÀttar

Jag rekommenderar kursen varmt och den mĂ„ste upplevas för att förstĂ„ vilken enorm kraft som innefattar ”The Intelligence of Kindness” och de viktiga yogiska verktygen den ger för att du ska kunna gĂ„ i harmoni med ett öppet och starkt hjĂ€rta i... Read more

Marie berÀttar

Min intention under Vivekas workshops var att öppna hjÀrtat igen, vÄga kÀnna och sitta kvar i allt. Det gick sÄ fint med Viveka som förmedlar trygghet, visdom och lugn. Sen Àr hon bÄde snÀll och tuff! Det gör att jag hÄller ut trots allt det dÀr...

LĂ€rare

PÄ gÄng