21 Stages of Meditation

En djupgående och transformerande meditationsupplevelse!

 

Längtar du efter mer meditation i ditt liv? Vill du lära dig mer om meditation? Önskar du ny inspiration i din redan etablerade meditationspraktik? Då är detta för dig.

 

Oavsett tidigare erfarenhet av meditation är du varmt välkommen på 21 Stages of Meditation!

In short

3 moduler

Du är med på en, två eller alla tre!


svenska

Personlig och kontinuerlig

Expertis

Hängivna lärare som utbildat sedan år 2000

21-stages

Recensioner

Kristina berättar

Har varit på många retreats och utbildningar men dessa dagar med er alla slår allt annat jag varit med om! Proffsiga lärare tillsammans med trevliga kamrater! Så nyttigt och lärorikt! Finns inga ord egentligen, fantastiskt helt enkelt! Hoppas ni kan... Read more

Nästa 21 Stages of Meditation kommer hösten 2024!

Var, när & pris

tre helger

Vad?

21 Stages of Meditation är en resa in i mediterandets konst, utan prestation eller krav. Det är en möjlighet att i sanning möta dig själv på djupet, en resa in i och med dig själv, och öka förståelsen av din mänskliga natur. Meditationsresan består av tre stadier, Journeys, som vardera omfattas av 7 steg. Varje steg har ett unikt syfte och förbereder för nästa. Totalt omfattas resan av 21 steg. Första modulen, eller resan, kallas för The Crystallized Self, den andra för The Expressive Self och slutligen den tredje för The Transcendent Self

 

Varför?

Syftet är lycka och sinnesro. När vi mediterar förfinar vi sinnet och höjer medvetenheten. Vi kommer i kontakt med den vi är och kan leva mera inifrån och ut, mer oberoende av yttre omständigheter. 21 stages of meditation är en resa in i dig, ditt medvetande och till en större närvaro i ditt liv.
För dig som vill gå vidare med Steg 3 på Kundaliniyogalärarutbildningen är 21 Stages of Meditation en av ingredienserna för certifiering.

För dig?

21 Stages of Meditation är verkligen för alla. Du behöver inte vara yogalärare eller ens ha någon gedigen yoga- eller meditationserfarenhet. Det har inte heller någon betydelse vilken yogaform du utövar. Den här meditationsresan fördjupar relationen till dig själv oavsett vem du är, var du bor eller hur du lever ditt liv.

Hur?

Vi ses över zoom under tre helger där du tillsammans med dina medresenärer skapar meditationsmagi! Du väljer om du vill göra alla tre resor med en gång, eller välja att delta bara en eller två i detta skede. Du kan gå modulerna i vilken ordning som helst.

vårt team

Lärare - en erfaren duo

Du blir vägledd av Maja och Viveka som tillsammans erbjuder utbildningar, retreats och workshops sedan år 2000. De är hängivna yogaförmedlare, bor i var sin ände av Sverige och har yogan djupt integrerade i sina liv. Bägge brinner för att bidra med närvaro och frid i en allt mer krävande värld.

gång