Workshop + utbildningsinfo! 17 augusti i Stockholm

Information

Datum

Onsdag 17 augusti kl. 18.00-19.30

Plats

Stockholm Kundaliniyoga Center, Reimersholmsgatan 79

Kostnad

Donera valfri summa till Vi-skogen

Recensioner om yogalärarutbildningen

Maria berättar

Det mest transformerande jag upplevt. Trots pandemin har det gått kanon! Ni lärare är så proffsiga, omhändertagande, trygga och underbara! (2022)

Annika berättar

Ni gör ju detta så otroligt fint. Det är som en dans att följa och allt är så fint planerat och i flow. Jag har fått expanderat sinne och lärt mig massor under dagarna. Ni gör det så lättförståligt. (2022)

Lucia berättar

En fantastisk utbildning som lyfter kroppen och själen och förmedlar djup kunskap om kundaliniyoga. Utbildningsnivån är jättehög och lärarnas förmåga att förmedla får toppbetyg och kompetens, professionalism, energinivå, värme, flexibilitet,...

Nina berättar

Tack vare eminent lotsning mellan stort och smått inom kundaliniyogans klippor och skär, känner jag mig lyft och inspirerad! Vilken gåva att möta dessa kloka, kunniga och lyhörda lärare, Maja Tellegård och Viveka Pasquier! En blessing!...

Therese berättar

Det bästa jag har gjort, har förändrat hela mitt sätt att vara och leva och se på livet. Jag ångrar inte en sekund eller en krona som jag lagt ner på detta, vill bara lära mig mer. Utvecklande, omvälvande, berikande. (2019)

En afton med den 2-åriga yogalärarutbildningen i sikte - plus inbjudan till 40 dagars meditation med lärarteamet! Rita Callerström, Sofia Hahn och Viveka Pasquier bjuder in.

 

  • Är det dags för ett hälsosammare liv?
  • Vill du skapa förändring i dina relationer?
  • Vill du fördjupa kontakten med dig själv och din själ?
  • Är du redo för att lära dig massor om yogan?
  • Önskar du få in yogan och meditationen i din vardag?

 

Kom och möt oss lärare på den 2-åriga yogalärarutbildningen. Vi bjuder på härlig yoga och meditation, berättar om utbildningen och delar med oss av spännande yogisk filosofi. Du kommer som du är, van eller ovan med yogan, fylld av frågor eller bara stillsamt nyfiken.

 

Denna kväll startar vi också vår 40-dagarsmeditation och bjuder in dig att hänga på! Du får på så sätt ett smakprov på hur det kan kännas när yogan får ta plats i vardagen. Bara om du vill såklart. Dörren är självklart öppen för dig som nöjer dig med att delta på workshopen!

 

Om 40-dagars meditationen:

 

  • Var 4:e dag via zoom kl. 6.30-7.00 med start den 21 augusti.
  • Sista tillfället firas med vår meditation och gemensamt häng söndag 25 augusti kl. 8.00-9.00
  • Zoom länk skickas ut vid anmälan till workshopen.
  • Alla kan delta, meditationsvana som ovana.

 

Innerligt välkommen!

Lärare

gång