Yogalärare

Steg 2

Detta är påbyggnaden för dig som gått steg 1 och längtar efter ytterligare transformation.

 

Steg 2 modulerna är en fördjupning och förfining av din inre kapacitet och medvetenhet. Du utvecklar dig som individ. Du upptäcker nya aspekter av ditt sinne, lär dig mer om stressens påverkan, förädlar dina relationer och djupdyker in i meditation - och mycket, mycket mer.

 

Steg 2 gör dig till en stabilare och skickligare lärare och inspirerar dig på din väg. 

In short

5 moduler

Du går en eller flera

På svenska

Vi lärare förstår norska 😀

Proffsiga lärare

Du blir coachad och vägledd

kri-level-two

Recensioner om utbildningen

Annika berättar

Autentiska relationer är en av de svåraste aspekterna av att vara människa. Viveka och Maja har förmågan att förklara på ett levande sätt och varvar teori med praktik så att du både förstår vad du har att jobba med själv, vad andra kan brottas med... Read more

Nina berättar

Tack vare eminent lotsning mellan stort och smått inom kundaliniyogans klippor och skär, känner jag mig lyft och inspirerad! Vilken gåva att möta dessa kloka, kunniga och lyhörda lärare, Maja Tellegård och Viveka Pasquier! En blessing!...

Johanna berättar

Utbildningen Mind och meditation är mind-blowing! Så häftigt att få verktyg för att kunna betrakta sina hjärna och dess beteendemönster utifrån och inifrån. Finns också stora fördelar med att gå en digital utbildning om man inte vill flyga på grund... Read more

Anne-Heidi berättar

Mind and Meditation ga meg et godt grunnlag til å gå dypere i meg selv gjennom meditasjon. Maja og Viveka som lærere utfyller hverandre og oppleves trygge, kunnskapsrike og inspirerende. Jeg vil så absolutt anbefale dette kurset! (2021)

Mona berättar

Autentiska relationer är en av de svåraste aspekterna av att vara människa. Viveka och Maja har förmågan att förklara på ett levande sätt och varvar teori med praktik så att du både förstår vad du har att jobba med själv, vad andra kan brottas med... Read more

Nästkommande modul

Suniai Oliva 🇪🇸

struktur

5 fördjupnings-
områden

Sinnet och meditation

Styr dina tankar din livsupplevelse? Får ditt sinne hjälpa istället för att stjälpa? Sinnets struktur och meditationens transformerande kraft utforskas.

Autentiska relationer

Att leva ett liv i balans kräver en autentisk relation med dig själv. Sköna och harmoniska relationer på utsidan börjar med den på insidan. 

Vitalitet och stress

Sänk din stress och höj din vitalitet. Detta är modulen för dig som vill lära dig allt om yogans perspektiv på optimal hälsa.

Medveten kommunikation

Din kommunikation påverkar upplevelsen av ditt liv. Med yogans kraft transformerar du din relation till din inre och yttre kommunikation.

Livscykler och livsstilar

Upptäck, möt och ta hand om dina livsmönster, familjespår och generationsarv. Färdas skönare och lättare igenom livet, i både kropp och sinne.

Struktur och omfattning:

  • Totalt 5 moduler
  • Ta dem i vilken ordning du vill
  • Gå en eller flera moduler, som det passar dig
  • Varje modul startar med 6 utbildningsdagar
  • Arbetet fortsätter hemmavid under påföljande 6 månader
  • Undervisningen varvas med teori och praktik, diskussioner och interaktiva övningar
  • Du utbyter erfarenheter och tankar i din buddiegrupp
  • Personlig coachning av lärarna
  • Modulerna erbjuds alternerande online på kvällar och helger samt i retreatform på kraftfulla platser runt om i Europa.

vårt team

Lärare - en erfaren duo

Du blir vägledd av Maja och Viveka som tillsammans utbildar yogalärare sedan år 2000. De är hängivna yogaförmedlare, bor i var sin ände av Sverige och har yogan djupt integrerade i sina liv. Bägge brinner för att bidra med närvaro och frid i en allt mer krävande värld.

gång