YogalÀrare

Steg 2

Detta Àr pÄbyggnaden för dig som gÄtt steg 1 och lÀngtar efter ytterligare transformation.

 

Steg 2 modulerna Ă€r en fördjupning och förfining av din inre kapacitet och medvetenhet. Du utvecklar dig som individ. Du upptĂ€cker nya aspekter av ditt sinne, lĂ€r dig mer om stressens pĂ„verkan, förĂ€dlar dina relationer och djupdyker in i meditation - och mycket, mycket mer.

 

Steg 2 gör dig till en stabilare och skickligare lĂ€rare och inspirerar dig pĂ„ din vĂ€g. 

In short

5 moduler

Du gÄr en eller flera

PĂ„ svenska

Vi lĂ€rare förstĂ„r norska đŸ˜€

Proffsiga lÀrare

Du blir coachad och vÀgledd

kri-level-two

Recensioner om utbildningen

Annika berÀttar

Autentiska relationer Àr en av de svÄraste aspekterna av att vara mÀnniska. Viveka och Maja har förmÄgan att förklara pÄ ett levande sÀtt och varvar teori med praktik sÄ att du bÄde förstÄr vad du har att jobba med sjÀlv, vad andra kan brottas med... Read more

Nina berÀttar

Tack vare eminent lotsning mellan stort och smÄtt inom kundaliniyogans klippor och skÀr, kÀnner jag mig lyft och inspirerad! Vilken gÄva att möta dessa kloka, kunniga och lyhörda lÀrare, Maja TellegÄrd och Viveka Pasquier! En blessing!...

Johanna berÀttar

Utbildningen Mind och meditation Àr mind-blowing! SÄ hÀftigt att fÄ verktyg för att kunna betrakta sina hjÀrna och dess beteendemönster utifrÄn och inifrÄn. Finns ocksÄ stora fördelar med att gÄ en digital utbildning om man inte vill flyga pÄ grund... Read more

Anne-Heidi berÀttar

Mind and Meditation ga meg et godt grunnlag til Ä gÄ dypere i meg selv gjennom meditasjon. Maja og Viveka som lÊrere utfyller hverandre og oppleves trygge, kunnskapsrike og inspirerende. Jeg vil sÄ absolutt anbefale dette kurset! (2021)

Mona berÀttar

Autentiska relationer Àr en av de svÄraste aspekterna av att vara mÀnniska. Viveka och Maja har förmÄgan att förklara pÄ ett levande sÀtt och varvar teori med praktik sÄ att du bÄde förstÄr vad du har att jobba med sjÀlv, vad andra kan brottas med... Read more

NĂ€stkommande - MEDVETEN KOMMUNIKATION

struktur

5 fördjupnings-
omrÄden

Sinnet och meditation

Styr dina tankar din livsupplevelse? FÄr ditt sinne hjÀlpa istÀllet för att stjÀlpa? Sinnets struktur och meditationens transformerande kraft utforskas.

Autentiska relationer

Att leva ett liv i balans krĂ€ver en autentisk relation med dig sjĂ€lv. Sköna och harmoniska relationer pĂ„ utsidan börjar med den pĂ„ insidan. 

Vitalitet och stress

SÀnk din stress och höj din vitalitet. Detta Àr modulen för dig som vill lÀra dig allt om yogans perspektiv pÄ optimal hÀlsa.

Medveten kommunikation

Din kommunikation pĂ„verkar upplevelsen av ditt liv. Med yogans kraft transformerar du din relation till din inre och yttre kommunikation.

Livscykler och livsstilar

UpptÀck, möt och ta hand om dina livsmönster, familjespÄr och generationsarv. FÀrdas skönare och lÀttare igenom livet, i bÄde kropp och sinne.

Struktur och omfattning:

  • Totalt 5 moduler
  • Ta dem i vilken ordning du vill
  • GĂ„ en eller flera moduler, som det passar dig
  • Varje modul startar med 6 utbildningsdagar
  • Arbetet fortsĂ€tter hemmavid under pĂ„följande 6 mĂ„nader
  • Undervisningen varvas med teori och praktik, diskussioner och interaktiva övningar
  • Du utbyter erfarenheter och tankar i din buddiegrupp
  • Personlig coachning av lĂ€rarna
  • Modulerna erbjuds alternerande online pĂ„ kvĂ€llar och helger samt i retreatform pĂ„ kraftfulla platser runt om i Europa.

vÄrt team

LĂ€rare - en erfaren duo

Du blir vĂ€gledd av Maja och Viveka som tillsammans utbildar yogalĂ€rare sedan Ă„r 2000. De Ă€r hĂ€ngivna yogaförmedlare, bor i var sin Ă€nde av Sverige och har yogan djupt integrerade i sina liv. BĂ€gge brinner för att bidra med nĂ€rvaro och frid i en allt mer krĂ€vande vĂ€rld.

PÄ gÄng